Başlangıç > Ürün, Haber > JVC’den Profesyonel Blu-ray Kaydediciler

JVC’den Profesyonel Blu-ray Kaydediciler

Prodüksiyon ve post-prodüksiyon sektörlerine profesyonel ürünler sunan JVC firması, Avrupa’da ilk kez Blu-ray kaydedici, harddisk ve SD Card slotu içeren kombo kayıt cihazını piyasaya sundu. Bu cihaz, yüksek çözünürlüklü kaynaklardan (mesela HD camcorder’lar) gelen videoları ara yazılım veya başka cihazlar olmadan Blu-ray veya DVD disklerine çekmeye imkan veriyor.

Kaydedicinin desteklediği formatlar AVCHD, HDV ve DV olarak belirtilmiş. Cihazın iki modeli var; SR-HD1250EU kodlu modelde 250 GB harddisk bulunurken, üst model olan SR-HD1500EU’da 500 GB harddisk ve ek olarak RS-232 uzaktan kontrol portu bulunuyor. Kayıt için çift-katmanlı, 50GB kapasiteli Blu-ray diskler destekleniyor ve bir diske 24 saate kadar HD kayıt aktarılabiliyor.

Ayrıca iki modelde de bulunan SD kart yuvası sayesinde, SDHC kartlarına kaydedilmiş yüksek çözünürlüklü videolar da aynı kolaylıkla disklere aktarılabiliyor. Cihazın üzerinde farklı kaynaklardan aktarım yapılabilmesi için HDMI, USB ve Firewire portları var. Cihazlarda basit kurgular yapmak, fon görüntüleri yaratmak, sahne seçim noktaları belirlemek ve bunlara isim vermek gibi fonksiyonlar da mevcut.

JVC’nin bu Bluray kaydedici ürünlerini Türkiye’ye Nefan firması getiriyor.

SR-HD1250EU Bilgi Sayfası
SR-HD1500EU Bilgi Sayfası

  1. Henüz yorum yapılmamış.
  1. No trackbacks yet.

Yorum bırakın